"Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Varmistamme kilpailukykymme ja sen, että vastaamme asiakaskuntamme muuttuviin tarpeisiin oikein ja nopeasti olemalla itse mukana myös kenttätyössä ja asiakkaiden parissa. "

Raimo Määttä, toimitusjohtaja
Sotkamon Porakaivo Oy

MIKSI PORAKAIVO?

Suomen kallioperässä on paljon vettä. Porakaivosta saatava vesi ei sisällä bakteereja, joita pintavesikaivoissa voi esiintyä. Porakaivon vesi on vain + 4 asteista, eivätkä bakteerit helposti kehity näin alhaisessa lämpötilassa. Veden tulo porakaivoon on tasaisempaa ja varmempaa kuin kaivettuihin pintakaivoihin, koska poraamalla saavutetaan laajemmat pohjavesivarat, jotka eivät ole alttiita muutoksille. Veden saanti ja sen riittäminen on varmaa. Annamme kaikille kaivoille vesitakuun. Pintavesieristykset 2:lla putkella toteutetaan normit ylittävällä tehokkuudella ja varmuudella.

Muista kotitalousvähennys!

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Kotitalousvähennystä pitää hakea itse. Teetetyt työt ja maksetut työkorvaukset tai palkat ja palkan sivukulut tulee ilmoittaa esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja työn teettäjä saa hyödyn veronpalautuksena. Kotitalousvähennystä saa myös perikunnat, kakkosasunnot (mökit). Kotitalousvähennys on 45 % työnosuudesta ja max. 2400 € /henkilö.

Myös konetyöstä saa kotitalousvähennystä!

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan palveluistamme tai tahdot tarjouksen työllesi, ota yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella, meilitse tai soittamalla.