Maalämpöpumppu jakaa maalämmön lämmitysjärjestelmien käyttöön

Maalämpöpumput ovat tulleet äärimmäisen suosituiksi uudisrakennus- ja saneerauskohteissa. Ympäristöystävällisyys ja pitkän tähtäimen edut useisiin muihin vaihtoehtoihin verrattuna ovat todennäköisimpiä syitä lämmitysmuodon suosiolle. Maalämpöpumpuista löytyy myös viilentäviä vaihtoehtoja, mikäli tämä on lämmityskohteessa tarpeellista.

Maalämpöpumppujen toimintaperiaate:

1. Lämmönkeruuputkistossa kiertävästä nesteestä siirtyy tarvittavaa lämpöä maalämpöpumpulle.

2. Maalämpöpumppu alkaa tuottaa höyrystymisen ja kompressorin tuottaman paineen avulla lämpöä, joka siirtyy lämmönjakoverkostossa kiertävään veteen. (Pumpun ohjausyksikkö määrittää tarvittavan veden lämpötilan = energiataloudellisuus).

3. Vaihtoventtiili jakaa maalämpöpumpun tuottamaa lämmintä vettä lämmönjakoverkostoon sekä lämminvesivaraajaan.

4. Jakotukki termostaatteineen jakaa lämmintä vettä lämmönjakoverkoston eri osiin (yleisimmin lattialämmitys ja/tai patteriverkosto).

5. Lämminvesivaraajassa kiertävä kuuma vesi lämmittää käyttöveden.

Maalämpöpumput

Thermian laadukkaat maalämpöpumput ja varaosat

Thermian maalämpöpumput yhdistettynä Sotkamon Porakaivon toteuttamaan Poratek- normilämpökaivoon takaavat parhaan mahdollisen hyödyn ja taloudellisuuden. Thermian maalämpöpumppuja on kehitetty jo yli 40 vuoden ajan, jotta kotisi ja käyttövetesi lämmittäminen olisi mahdollisimman vaivatonta sekä sinulle että ympäristöllesi.

Henkilökuntamme on käynyt Thermian maalämpöpumppujen huolto-, asennus- ja säätökoulutukset, ja osallistuvat useita kertoja vuosittain järjestettäviin koulutustilaisuuksiin. Tällä tavoin varmistamme asiakkaidamme saavan aina aikaansa edellä olevat uusimmat tuotteet ja palvelut samasta puhelinnumerosta.

Thermia maalämpöpumput ja Poratek normilämpökaivot soveltuvat hyvällä hyötysuhteella myös talosi jäähdytykseen. Thermia maalämpöjärjestelmä toimii älykkään ja yksinkertaisen ohjausyksikkönsä avulla itsenäisesti. Teemme aina räätälöidyt ratkaisut juuri sinun taloosi!

Meiltä myös kaikki Thermia lämpöpumppujen varaosat vuoden -85 malleista eteenpäin.

Varaosatilaukset: Tiina Ojavuo 040 8234262 ja Kari Mustonen 040 5291599

Maalämpöpumput omakotitaloille ja kiinteistöille

Omakotitalojen maalämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput ja ilmalämpöpumput

Edullista ilma-vesilämpöä -ilman erillistä lämmönlähdettä, porausta tai maaputkistoa ei tarvita. Tarvitset vain ilman!

Themira Athena H

Thermia Athena HC

Thermia Itec Eco

Lämmityskuluihin helpotusta ja kesän kuumuuteen viilennystä -edullisesti Thermia ilmalämpöpumpulla.

Thermia Aura T2

Thermia Aura S2

 

 

Kiinteistöjen maalämpöpumput

Reikäkoot: Ø 115 – 193 mm,
Reikäpituudet: 100 – 400 m, energiatarpeen mukaan
Lämpöpumput: 11 – 1344 kW

Thermia Mega

Thermia Atlas

Lämminvesivaraajat

Sotkamon Porakaivon takuu

Suunnittelemme ja toteutamme toimivia maalämpöjärjestelmiä, avaimet käteen periaatteella vuosien kokemuksella ja alan uusimmilla tekniikoilla. Annamme jokaiselle järjestelmälle asennustakuun ja Thermian maalämpöpumpulle takuun 5 vuotta. Asiakkaanamme voit huoletta soittaa myös huoltopäivystykseemme josta saat avun mihin kellon aikaan tahansa. Meistä on tullut vuosien saatossa pitkäjänteisen työn ja luotettavuuden tuloksena yksi maan johtavista maalämpöjärjestelmien toimittajista.